Hrneček - Exotická kočka

240,00 Kč
Bez DPH
Počet

Keramický hrnek s černým uchem a vnitřkem je určen pro ruční mytí. Jeho objem je 330 ml. Výška: 95 mm, šířka: 82 mm

Potisk se velikostí může lehce lišit od obrázku, kde je tak, aby byl vidět celý. Reálně bude lehce větší.

.

.

Exotická kočka byla vyšlechtěna ve Spojených státech amerických zkřížením perské kočky s britskou krátkosrstou kočkou a americkou krátkosrstou kočkou. Exotická kočka patří k mírným a vyrovnaným plemenům. Jistě si brzy ve vaší domácnosti najde teplé a měkké místo, kde bude moct nerušeně odpočívat. Odměnou za pohodlí vám bude její spokojené předení. Má ráda lidskou společnost a ke své rodině se chová velmi mile a přátelsky. Zároveň je zvědavá a chytrá. Je vhodná do kteréhokoliv prostředí. Díky své klidné povaze může žít v bytě, dobře se snáší s dětmi a nemá žádný problém s tím, když musí zůstat doma sama. Je spíše tichá a její občasné mňoukání jen doplňuje harmonickou povahu těchto koček. Exotická kočka svým vzhledem a strukturou srsti připomíná plyšového medvídka. Na rozdíl od ostatních koček má zaoblené a baculaté tvary. Srst svojí měkkostí a načechraností připomíná plyš. U exotické kočky se nejčastěji vyskytuje tygrovaná (kolmé pruhy přes tělo) nebo tečkovaná kresba.

.

.

Nenašli jste, co jste hledali? Napiště nám! Všechny motivy si ručně kreslíme a snažíme se stále nabídku rozšiřovat, takže pokud Vám tu něco chybí, dejte nám vědět. Rádi to napravíme :).

A není nejlepší mít na hrnečku nebo tričku právě toho svého mazlíčka? Stačí vybrat fotku a napsat nám své přání. Vašeho pejska (nebo kočku, koně, králíka, morče, ptáčka, rybku, draka, vlkodlaka...) překreslíme a můžeme tvořit krásné dárky a upomínkové předměty!

Email: lukesova.terez@seznam.cz

Facebook: Terry Lukešová/ Fine art by Terry 

Tel.: 732 569 140

Specifické reference