Hrneček - Ragdoll

200,00 Kč
Bez DPH
Varianta potisku
Počet

Keramický hrnek s černým uchem a vnitřkem je určen pro ruční mytí. Jeho objem je 330 ml. Výška: 95 mm, šířka: 82 mm

Potisk se velikostí může lehce lišit od obrázku, kde je tak, aby byl vidět celý. Reálně bude lehce větší.

.

.

Ragdoll kočky jsou považovány za velmi společenská zvířata. Jsou něžné a dobromyslné, mírumilovné a ochotné učit se - ale hlavně mazlivé a hravé a rády provázejí svého páníčka na každém kroku. Mnoho chovatelů je označují jako "psi v kočičím těle". Kočky ragdoll se přimknou ke své rodině – proto by neměl v žádné domácnosti s ragdoll kočkou chybět další kočičí kamarád! Dlouho byly považovány za samotáře, ale právě tato sociální zvířata profitují ze soužití s dalšími kočkami. Ragdoll je velmi mladé plemeno kočky, jehož počátky sahají do 60. let 20. století. Zakladatelkou a první chovatelkou kočky ragdoll byla Anna Baker z Kalifornie. S pomocí kocoura z vrhu "koček angorského typu" a neznámých koček vytvořila chovatelskou linii. Ragdoll je klidná, trpělivá a elegantní kočka, která vyniká svou vysokou inteligencí, což mnohým majitelům přináší do života veselé momenty. Díky své mírumilovné povaze jsou skvělými felinoterapeuty, avšak na straně druhé velice špatně snáší samotu a nezájmem svého majitele mohou velmi trpět.

.

.

Nenašli jste, co jste hledali? Napiště nám! Všechny motivy si ručně kreslíme a snažíme se stále nabídku rozšiřovat, takže pokud Vám tu něco chybí, dejte nám vědět. Rádi to napravíme :).

A není nejlepší mít na hrnečku nebo tričku právě toho svého mazlíčka? Stačí vybrat fotku a napsat nám své přání. Vašeho pejska (nebo kočku, koně, králíka, morče, ptáčka, rybku, draka, vlkodlaka...) překreslíme a můžeme tvořit krásné dárky a upomínkové předměty!

Email: lukesova.terez@seznam.cz

Facebook: Terry Lukešová/ Fine art by Terry 

Tel.: 732 569 140

Specifické reference